SIDETEX és una empresa que ha nascut de la unió de treballadors, enginyers i tècnics, amb una llarga experiència en el sector dels sistemes contra incendis i amb l'objectiu de donar el millor servei al client final.

SIDETEX es compon d'un equip jove i qualificat, amb més de 20 anys d'experiència en el sector. Apostem fortament per les noves tecnologies per poder donar el millor servei al nostre client.

El nostre departament d'enginyeria realitza tots els càlculs necessaris, mitjançant programes hidràulics, per Boques d'Incendi equipades (BIE), hidrants, ruixadors, extinció mitjançant gas, etc.

Disposem de programari per a realitzar tots els manteniments i agilitzar al màxim el lliurament dels informes i pressupostos correctius. El client sempre podrà accedir a tota la informació de les revisions anteriors, realitzades amb nosaltres a través del web.

A SIDETEX la nostra política de qualitat es manifesta mitjançant el nostre ferm compromís amb els CLIENTS de satisfer plenament els seus requeriments i expectatives, per a això garantim impulsar una cultura de qualitat basada en els principis d'honestedat, lideratge i desenvolupament del recurs humà, solidaritat, compromís de millora i seguretat en les nostres operacions.